Ga naar de inhoud

Robert Franz AlfaLiponzuur

 23.50

Bescherming van het zenuwstelsel

Alfaliponzuur passeert gemakkelijk de bloed/hersenbarrière. Bovendien is het goed oplosbaar in vet. Alfaliponzuur zou daarom in potentie bescherming moeten bieden aan degeneratieve aandoeningen van het zenuwstelsel.

Zenuwweefsel bevat een zeer hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren zijn gevoelig voor oxidatie. Vooral in de hersenen zijn energieverbruik en zuurstofverbruik bijzonder hoog. Als bijproducten worden vele vrije radicalen gevormd, die tot oxidatieve beschadigingen van het hersenweefsel kunnen leiden. Aandoeningen die hieruit voort kunnen komen zijn onder meer de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, en beroertes. Studies laten zien dat alfaliponzuur inderdaad de ontwikkeling van deze neurologische aandoeningen kan vertragen.

Alfaliponzuur staat ook bekend als ontgifter van zware metalen zoals cadmium, kwik, koper en ijzer. Ophoping van deze zware metalen wordt vaak in verband gebracht met aandoeningen van het zenuwstelsel.

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/artikelen/alfaliponzuur-een-superantioxidant-met-bijzondere-capaciteiten

Uitverkocht

Categorie:

Alfa-liponzuurcapsules van Robert Franz
Alfaliponzuur (kortweg liponzuur genoemd) is de krachtigste antioxidant die in elke cel van het lichaam wordt geproduceerd. Het staat ook bekend als een “super antioxidant” of “universele antioxidant” omdat het vrije radicalen in de vet- en wateroplosbare omgeving van het lichaam kan neutraliseren. Dankzij deze eigenschappen wordt het gemakkelijk opgenomen en getransporteerd naar vele organen en systemen in het lichaam, zoals de hersenen, lever en zenuwen, waar het de cellen op een breed niveau kan beschermen.
Dit is wat alfaliponzuur zo uniek maakt
Andere antioxidanten kunnen alleen in de vette of waterige delen van de cel komen en hebben geen toegang tot de andere omgeving.
Alfaliponzuur – ook bekend als liponzuur of thioctinezuur – is een bijzonder opmerkelijk voorbeeld van de snelle vooruitgang in kennis die de voedingswetenschap de afgelopen jaren heeft geboekt. Hoewel de structuur, chemische eigenschappen en fysiologische functies van de lichaamseigen stof al in de jaren vijftig werden beschreven, bleef het daadwerkelijke potentieel van alfaliponzuur – afgezien van het incidentele gebruik bij neuropathieën – lange tijd onontdekt. Deze “Doornroosje” eindigde een paar jaar geleden abrupt toen de vitamine-onderzoekers de uitstekende antioxiderende eigenschappen van liponzuur ontdekten.
Alfa-liponzuur is de krachtigste antioxidant die mensen kennen
Zoals bekend, debatteren wetenschappers over veel, maar ze zijn het over één ding eens: de schade die vrije radicalen in ons lichaam veroorzaken, is de belangrijkste reden dat we ouder worden, dat normale lichaamsfuncties in de loop van de jaren verslechteren en dat ons organisme vatbaarder is voor aandoeningen en Degeneratie zal.
Als oxidatieve processen in ons lichaam niet worden geabsorbeerd door geschikte antioxidanten, verouderen we sneller, verslechteren we onze prestaties en worden we vatbaarder voor ziekten. Een geweldige manier om veroudering te vertragen, is door krachtige antioxidanten te gebruiken om oxidatieve schade te beperken. Toen alfa-liponzuur meer dan 60 jaar geleden werd ontdekt, werd het nog steeds als een vitamine beschouwd. Pas later, nadat was vastgesteld dat het menselijk organisme deze stof kan produceren, werd het opnieuw geclassificeerd. En dus wordt alfaliponzuur nog steeds beschouwd als een van de krachtigste en meest veelzijdige antioxidanten met langetermijneffecten.
In tegenstelling tot andere antioxidanten is alfa-liponzuur zowel in vet als in water oplosbaar
Hierdoor kan het zowel de meer waterige celgebieden, het bloed en de extracellulaire ruimte als de vetceldelen (bijv. De celwanden, het membraan), lipoproteïnen in het bloed of de vetzenuwhulzen beschermen tegen oxidatie. Daarom staat liponzuur op de eerste plaats in de hiërarchie van synergetische antioxidanten als de “meest veelzijdige en krachtige” van deze stoffen.
Alfa-liponzuur
Is een zeer belangrijke antioxidant. Zonder alfaliponzuur kunnen alle andere antioxidanten niet worden gestimuleerd en aan de cel worden geleverd. Is erg goed voor ontgifting.
Bereikt ELKE cel en versterkt de cel in verband met Q10 en brengt deze tot leven. Gaat lang mee. Is geweldig in combinatie met Q10, vitamine C en OPC:

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Robert Franz AlfaLiponzuur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *