Meteen naar de inhoud

BalanZ magnesium

(1 klantbeoordeling)

 20.50

  • 1 capsule bevat 500 mg. trimagnesiumdicitraat
  • Geen magnesiumstearaat toegevoegd.
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Vegan HPMC capsule
  • Super goede prijs/kwaliteits verhouding!

 

Inhoud: 120 capsules

 

1 op voorraad

Categorie: Tag:

BalanZ magnesium

Bij alle processen in ons lichaam is magnesium nodig, onze voeding is normaal gesproken de grootste bron van magnesium. Helaas is het gehalte magnesium in de afgelopen decennia behoorlijk minder geworden waardoor er vaak tekort onstaat. Ook suppletie van vitamine D3 neemt veel magnesium, daarom altijd magnesium aanvullen bij gebruik van vitamine D3.

BalanZ magnesium heeft een hoog magnesiumgehalte van 15%. Trimagnesiumdicraat bevat meer dan 15% elementair magnesium en heeft dus een veel hoger magnesiumgehalte dan e.B. magnesiumwaterstofcitraat met slechts ongeveer 7-8% magnesium.

Ons lichaam kan magnesium het beste opnemen in combinatie met het organische zuurcitraat. De vorm tri-magnesiumdicitraat heeft ook een neutrale tot zwak basale pH (7-8), die de spijsvertering beschermt.

 

Wat is Tri-Magnesium Dicitraat? Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor ons lichaam. Het gaat vermoeidheid tegen, ondersteunt een gezond energiemetabolisme en een gezonde spierfunctie en Zenuwfunctie (psyche).

Vooral tijdens stress of lichaamsbeweging verbruikt het lichaam veel magnesium, daarom is het belangrijk om magnesium op peil te houden. Ons lichaam kan magnesium het beste opnemen in combinatie met het organische zuurcitraat. Er zijn ongeveer een dozijn vormen van biologische Magnesiumverbinding (z.B sulfaat, orataat,   van ongeveer 7% en bevinden zich in een zure omgeving. Daarentegen is de vorm tri-magnesiumdicitraat een magnesiumgehalte van 15% en bevindt zich in de lichaamsvriendelijke basisomgeving met een pH-waarde boven de 8.
Dosering:
2 capsules 1 maal per dag, bij tekort 2 maal 2 capsules per dag met minimale tussentijd van 4 uur.
Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

1 beoordeling voor BalanZ magnesium

  1. K. Hoeksema

    Super goed advies, en snel geleverd!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *