Meteen naar de inhoud

BalanZ OPC

 22.75

100 % OPC herkomst Frankrijk

Minimaal 200 mg per capsule

Zonder magnesiumstearaat, gluten

Vegan

 

Inhoud: 60 capsules

Gecertificeerd

 

2 maal daags 1 capsule tenzij anders voorgeschreven.

 

88 op voorraad

OPC, gewonnen uit druivenpitextract, is de krachtigste antioxidant. Het verbetert de bloedsomloop , vermindert ontstekingen, vermindert weefselschade, versterkt de bloedvaten, ontgift het lichaam en vermenigvuldigt de effecten van vitamine C en andere actieve ingrediënten. Het beschermt ook de hersenen en de zenuwen en remt de kankercellen tegen de ontwikkeling van hun destructieve potentieel.

OPC is 100% biologisch beschikbaar. Dit betekent dat het eigenlijk voor 100% beschikbaar is voor het lichaam. Dit is mogelijk omdat het volledig wordt geabsorbeerd in het spijsverteringskanaal en wordt doorgegeven aan de bloedvaten. Binnen 45 minuten bereikt de OPC zijn hoogste effect.
OPC heeft de mogelijkheid om veel verschillende vrije radicalen te bestrijden. De reden hiervoor is de gelijktijdige vet- en wateroplosbaarheid. Dit betekent dat het zijn taak als antioxidant in beide fasen effectief vervult alle andere vitaminen zijn ofwel in water ofwel in vet oplosbaar. Dit maakt OPC veelzijdiger dan de individuele vitaminen, die echter een zeer goede ondersteuning zijn voor OPC.
Door zijn goede biologische beschikbaarheid en veelzijdigheid in het lichaam is OPC de beste radicale aaseter die je je lichaam kunt geven.

OPC is in staat om de vaatwanden van de haarvaten te versterken, waar het zich kan hechten aan de eiwitstructuren van het organisme. Dankzij zijn hulp blijven de vaatwanden sterk, zacht en soepel. Zo kunnen de volgende pathologieën worden voorkomen: Oedeem, lymfatische congestie, doorbloedingsstoornissen, aderproblemen en open benen. Tegelijkertijd wordt het collageen versterkt. Dit resulteert in een verstrakking van de huid en voorkomt cellulitis. Binnen 24 uur is de weerstand van de vaatwanden bijna verdubbeld. Dit komt doordat de OPC zich hecht aan de eiwitten collageen en elastine. Dit beschermt de vaten onmiddellijk.

OPC wordt ook wel vitamine P genoemd. De P staat voor permeabiliteit en betekent permeabiliteit. Een voldoende toevoer van OPC leidt ertoe dat pezen, kraakbeen, botten en bindweefsel zacht en soepel worden. Hoe meer doordringbaar alle soorten weefsel zijn, hoe meer bescherming er is tegen kanker, hart- en vaatproblemen en gewrichtsziekten. OPC heeft een zeer kleine moleculaire grootte die zowel de bloed-hersenbarrière als de barrière naar het ruggenmerg doorkruist. Hierdoor kan het zijn functies direct in de hersenen uitvoeren. Dit leidt tot de stabilisatie van het hersenweefsel. Tegelijkertijd beschermt het de hersenen tegen oxidatie, Parkinson, Alzheimer, multiple sclerose, epilepsie en ook seniliteit. Natuurlijk kunnen de natuurlijke tekenen van veroudering niet volledig worden gestopt. Maar

 

OPC is in staat om de effecten sterk uit te stellen. Door deze bijzondere doorlaatbaarheid worden ze ook het best gebruikt voor oogziekten en hersenmassa-ziekten. Met succes!
De interactie van andere vitaminen, met name vitamine C, met OPC is verbazingwekkend. Volgens sommige studies kan de radicale aaseter OPC het effect van vitamine C.

Vitamine C kan niet door het organisme worden geproduceerd en moet worden verkregen uit vers fruit en verse groenten. Maar helaas neemt de hoeveelheid af met de duur van de opslag.

Masquelier heeft al kunnen vaststellen dat vitamine C en OPC elkaar versterken. De eigenlijke vitamine C-behoefte neemt dus af tot een tiende. OPC regenereert vitamine C tot 10 keer. Aan de andere kant wordt het effect van OPC ook versterkt door vitamine C met een veelvoud.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BalanZ OPC” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *