dōTERRA DDR Prime

 44.33

Voornaamste Voordelen

  • Ondersteunt een gezonde cellulaire integriteit.
  • Beschermt het lichaam en de cellen tegen oxidatieve stress.
  • Bevordert de algehele gezondheid van de cellen.

Voorzichtig

Wierookhars, Wilde Sinaasappelschil, Citroengrasblad, Thijmplant, Kruidnagel, Bonenkruiplant en Niaouliblad essentiële oliën

Aromatische Beschrijving

Kruidig, citrus, zoet

 

Groothandelsprijs € 33,25 voor meer informatie, maak gebruik van de chatfunctie of stuur een mail naar info@massagepraktijkbalanz.nl

Omschrijving

DDR Prime Essentiële Olie Cellulair Complex is een eigen mix van essentiële oliën die een gezonde cellulaire integriteit ondersteunen. De mix bevat Kruidnagel, Thijm en Wilde Sinaasappel essentiële oliën met krachtige anti-oxidanten die helpen bij het beschermen tegen oxidatieve stress. Het bevat ook essentiële oliën van Wierook, Citroengras, Bonenkruid en Niaouli.

Toepassingen

  • Voeg 1-2 druppels toe aan een citrusdrankje, thee of water en drink dagelijks ter bescherming van het lichaam en de cellen tegen oxidatieve stress.
  • Combineer met een draagolie voor een kalmerende massage op de huid.

Gebruiksaanwijzing

Intern gebruik: Neem vier (4) druppels tweemaal (2) per dag met eten.
Op de huid: Doe één of twee druppels op het gewenste gebied. Verdun met een draagolie om huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie hieronder voor extra waarschuwingen.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.