dōTERRA Cheer

 38.75

doTERRA Cheer™ geeft een zonnig en optimistisch aroma die zouden kunnen zorgen voor een boost van geluk, vrolijkheid, optimisme en positiviteit!

 

Groothandelsprijs € 29,00 voor meer informatie, maak gebruik van de chatfunctie, of stuur even een mailtje naar info@massagepraktijkbalanz.nl

dōTERRA Cheer

 

Wel eens lusteloos, teneergeslagen? Niet weten hoe met emoties om te gaan?

 

Essentiële pure oliën van dōTERRA zijn heel hoog energetisch,  maar werken ook fysiek direct op onze hersenen door er alleen maar aan te ruiken. Ze oefenen directe invloed uit op het limbisch systeem (o.a. hypothalamus, amygdala, hippocampus) dat ons centrum is voor emotieverwerking is. Ook worden hier onze herinneringen, patronen en automatisering van gedrag of handelingen opgeslagen.

Dit alles heeft ook een grote invloed op ons hormoonsysteem, die meehelpt om iets met deze signalen te doen.

Essentiële olie ruikt niet alleen lekker. Ze zijn de apotheek van de Natuur. Natuurlijke organische stoffen (koolstofchemie) zoals alcoholen, ketonen, fenolen, monoterpenen, ethers en esters zijn de bestanddelen van deze etherische olie en ze zijn erg heilzaam voor de mens. Ze hebben allemaal hun unieke eigenschappen. Als deze koolstofketens synthetisch worden nagemaakt in laboratoria (bv voor medicatie), verliest het zijn essentie. Ook al is de chemische formule exact hetzelfde; het molecuul gedraagt zich niet meer zoals het natuurlijke en geeft bijwerkingen en verliest mogelijkheden om direct effect uit te oefenen op het lichaam.

 

doTERRA Cheer™ is een opbeurende mix van citrus en kruiden, die zorgen  voor een vrolijke boost van geluk en positiviteit wanneer je je “down” voelt. Het zonnige, frisse, optimistische aroma zal je elk moment van de dag opbeuren.

Gebruikstips

  • Verspreid met een diffuser thuis, op het werk of in het klaslokaal om een opbouwende positieve omgeving te bevorderen.
  • Gebruik in de auto om het energieke gevoel te behouden.
  • Wanneer je je “down” voelt, doe 1-2 druppels in de palm van je handen, wrijf deze over elkaar en adem dan diep in om die opbeurende boost te krijgen.

Advies voor gebruik

  • Diffuser: 3-4 druppels in de diffuser van uw keuze.
  • Huid: breng 1 tot 2 druppels aan, op een plaats naar keuze. Verdun eventueel met de DoTerra gefractioneerde kokosolie voor de gevoelige huid.

Geuromschrijving

fris, kruidig, warm

 

Ingrediënten

Wilde sinaasappelschil, Kruidnagel knop, Steranijs zaad, Citroenmirte blad, Nootmuskaat pit, Vanilla Bean Extract, Gemberwortelstok, Kaneel schors, Zdravetz kruid

Inhoud

5ml