Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

Minami MorEPA Gold

 43.50

met omega 3-vetzuren, antioxidanten en olijfextract

  • met 500 mg EPA en 150 mg DHA per softgel
  • bevat 5 mg hydroxytyrosol uit olijf
  • met antioxidanten vitamine C en zink
  • 30 softgels

 

MorEPA Gold is speciaal ontwikkeld voor veertigplussers. De omega 3-vetzuren EPA en DHA in dit product zijn aangevuld met antioxidanten en een olijfextract.

Brede ondersteuning van de gezondheid
Op meerdere vlakken draagt MorEPA Gold bij aan het behoud van een goede gezondheid. Ten eerste beschermen de antioxidanten vitamine C en zink tegen oxidatieve schade, onder andere veroorzaakt door invloeden van buitenaf (zoals vervuiling en uv-straling). Daarnaast hebben foliumzuur, vitamine C en zink in het product een positieve invloed op het immuunsysteem. De essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA in MorEPA Gold zijn goed voor het hart. En tot slot bevat MorEPA Gold het bijzondere ingrediënt hydroxytyrosol uit olijven, dat specifiek de bloedlipiden (zoals LDL-cholesterol) beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Minami
Minami is een internationaal visolie-merk dat in Nederland wordt gedistribueerd door Vitals. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden door een gedeelde ambitie om voedingssupplementen aan te bieden van de hoogste zuiverheid en kwaliteit.

De basis van elk Minami-product bestaat uit hoogwaardige omega 3-vetzuren (uit visolie of uit algen). Minami gebruikt hiervoor een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie). Hierdoor worden zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid bereikt. Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven. De producten van Minami staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid. Bij elke productie wordt door externe laboratoria de zuiverheid geanalyseerd. Zeker bij visolie is deze zorgvuldigheid heel erg belangrijk, omdat vis tegenwoordig helaas verontreinigingen kan bevatten door vervuiling van zeewater.

Toegestane gezondheidsclaims:

  • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA/DHA
  • hydroxytyrosol (olijfextract) helpt bij de bescherming tegen oxidatieve stress van de bloedlipiden bij een dagelijkse inname van 5 mg
  • vitamine C en zink dragen bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress van lichaamscellen
  • vitamine C, zink en foliumzuur dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem
  • vitamine B12, foliumzuur en vitamine C kunnen bijdragen tot een vermindering van vermoeidheid
Samenstelling per softgel:
(dagdosering)
% RI**
Diepzeevisolieconcentraat 787 mg
Totaal omega 3-vetzuren 720 mg
Waarvan:
   EPA (eicosapentaeenzuur) 500 mg
   DHA (docosahexaeenzuur) 150 mg
Antioxidanten:
   vitamine C 80 mg 100%
   zink 15 mg 150%
   hydroxytyrosol (olijfextract)* 5 mg
Co-enzym Q10 30 mg
Foliumzuur 400 mcg 200%
Knoflookolie-extract 20 mcg
Vitamine B12 2,5 mcg 100%

* Het gunstige effect van 5 mg hydroxytyrosol kan verkregen worden bij een dagelijkse inname van 20 g olijfolie.
** RI = Referentie-inname

Ingrediënten:
Diepzeevisolieconcentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, stabilisator: mono- en diglycerides, bevochtigingsmiddel: glycerol, L-ascorbinezuur (vitamine C), olijfextract (Olea europaea, vrucht), zinkcitraat, co-enzym Q10 (ubiquinon), olijfolie (Olea europaea, vrucht), natuurlijk sinaasappelaroma, kleurstof: ijzeroxide, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan), pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur), knoflookolie-extract (Allium sativum), cyanocobalamine (vitamine B12).

Bevat geen:
Gluten, lactose, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen.

Gebruik:
Volwassenen: 1 softgel per dag, liefst bij een maaltijd met water innemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minami MorEPA Gold” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.