Quercitine

 30.00

Over dit product mag hier niets vermeld worden.

Voor informatie: info@massagepraktijkbalanz.nl

Categorie:

Quercetine van Robert Franz

Quercetine is een plantenpigment dat bijvoorbeeld in appels of in de druivenschil van druiven voorkomt en dus ook in wijn. Het komt ook voor in uien en bonen. Aan deze stof worden zeer positieve effecten toegeschreven, waaronder het anticarcinogene effect – een echte antioxidant. Quercetine is een flavoide dat een oestrogeenachtig effect op de prostaat heeft.

Quercetine is een van de bioflavonoïden die 70 jaar geleden vitamine P heette toen vitamine-onderzoek het ABC leerde. Het bijzondere hier is dat het niet, zoals de meeste andere bioflavonoïden, wordt verkregen uit de binnenste schil van citrusvruchten (citroenen, sinaasappels), maar uit uien, courgette of druiven. Het lichaam kan zelf geen bioflavonoïden aanmaken, maar is afhankelijk van inname via de voeding of geschikte preparaten.

Bioflavonoïden versterken de haarvaten en hebben sterke antioxiderende en ontstekingsremmende effecten. Sommige Amerikaanse auteurs rapporteren kankerremmende eigenschappen in de vroege stadia van de ziekte en kankerremmende eigenschappen. Last but not least, Quercetine verdiende de eretitel “King of Bioflavonoids” als een natuurlijke anti-histamine die nauwelijks kan worden overtroffen. Vanwege het vermogen om de overmatige afgifte van histamine in het lichaam te remmen, is quercetine de eerste keuze voor hooikoorts en andere allergieën.

Quercetine is een extract van uien
Zit in appels en uien
Het is een flavonoïde (ontstekingsremmend)
Overige informatie over dit product mag hier niet gepubliceerd worden.