Meteen naar de inhoud

Robert Franz Omega 3

 25.50

Omega-3-vetzuren zijn belangrijk voor de normale groei en ontwikkeling, de celmembranen, het gezichtsvermogen en het centrale zenuwstelsel.

Ingrediënten: algenolie, capsule hydroxypropylmethylcellulose, kiezelzuur

Inhoud: 60 capsules 52 g

Verpakking miron glas, voor optimale bescherming inhoud

Omega-3 per dag (DHA+EPA+DPA) = 602 mg

DHA draagt bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen.
DHA draagt bij aan het behoud van de normale hersenfunctie.
EPA en DHA dragen bij aan een normale hartfunctie.

1 capsule per dag
Bewaren op een droge en koele plaats. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

Categorie: Tags: , ,

Omega 3 Algen Oliecapsules

Voor de gerichte levering van de omega-3-vetzuren EPA en DHA. De ingesloten meervoudig onverzadigde vetzuren EPA en DHA behoren tot de groep van omega-3-vetten. Helaas kan het menselijk lichaam ze niet zelf synthetiseren, wat betekent dat ze met voedsel moeten worden ingenomen. Omega-3-vetzuren zijn noodzakelijk voor het natuurlijk functioneren van het organisme, met name het hart en de bloedvaten en het centrale zenuwstelsel. Als voorlopers van de vorming van bepaalde prostaglandinen zijn EPA en DHA betrokken bij een groot aantal metabolische routes. Ze staan bijvoorbeeld bekend om hun verzachtende eigenschappen voor de darmen, maar ook voor de gewrichten en de huid.

Omega-3-vetzuren zijn langketenige en meervoudig onverzadigde vetzuren die bijvoorbeeld in vis, microalgen en plantaardige oliën voorkomen. De belangrijkste vertegenwoordigers zijn onder andere eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Ze hebben lipidenverlagende, antitrombotische, antiaritmische, antiatherogene, lage bloeddruk en anti-inflammatoire eigenschappen. Omega-3-vetzuren worden bijvoorbeeld gebruikt als voedingssupplementen om een adequate voorziening te garanderen en om hart- en vaatziekten te voorkomen. Mogelijke schadelijke effecten zijn onder meer indigestie en verlenging van de bloedingstijd.
Omega 3 Eigenschappen

Omega-3-vetzuren hebben lipidenverlagende, anti-plaatjes-, antitrombotische, antiaritmische, antiatherogene, cardioprotectieve, milde antihypertensieve en anti-inflammatoire eigenschappen. Ze verlagen het triglyceride- en VLDL-gehalte in het bloed, verhogen de HDL en beschermen tegen atherosclerose en hart- en vaatziekten. LDL-C, daarentegen, kan toenemen. Omega-3-vetzuren zijn belangrijk voor de normale groei en ontwikkeling, de celmembranen, het gezichtsvermogen en het centrale zenuwstelsel. Regelmatige inname wordt daarom aanbevolen door beroepsverenigingen zoals de American Heart Association.

Mogelijke toepassingsgebieden zijn (selectie): Als voedingssupplement voor een adequate voorziening met essentiële omega-3-vetzuren. Ook tijdens zwangerschap en borstvoeding. Voor de preventie en behandeling van bloed-lipidemie (hypertriglyceridemie) en hart- en vaatziekten. Voor de behandeling van ontstekingsziekten, bijvoorbeeld reumatische artritis.
Omega 3 algen oliecapsules EPA / DHA

EPA en DHA dragen bij aan de verlaging van de triglyceriden (LDL – zogenaamd slecht cholesterol) en helpen het niveau van HDL-cholesterol te verhogen (zogenaamd goed cholesterol). Daarnaast neemt EPA deel aan de synthese van de beschermende factoren van de bloedvaten. DHA is een onderdeel van de structuren van het centrale zenuwstelsel.
Omega 3 algenoliecapsules van Robert Franz

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Robert Franz Omega 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.