Meteen naar de inhoud

Robert Franz OPC

(1 klantbeoordeling)

 27.00

OPC’s ondersteunen onder meer de conditie van ogen, gewrichten, hart, bloedvaten en hersenen. Daarnaast bevorderen OPC’s een evenwichtige immuunrespons.

OPC’s beschermen collageen- en elastinerijke bindweefselstructuren zoals bloedvaten tegen vrije radicalen en houden (slag)aderen sterk en soepel.

Ook bevorderen OPC’s het herstel na sportblessures. OPC’s verlagen de LDL- en totaalcholesterolspiegel, vooral in combinatie met een chroomsupplement. ( resultaat van verlagen ontstekingsniveau )

Bij uitverkocht, zie OPC van BalanZ

 

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/nutrienten/OPC

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,

OPC

“OPC 133 door Robert Franz” Voor elke capsule betekent dit 140 mg pure OPC per 350 mg druivenpitextract.
OPC 133 bevat een hoogwaardig polyfenolpoeder van druivenpitten in plantaardige “vegetarische” cellulosecapsules, zonder aroma-, conserverings- of kleurstoffen. OPC 133 is 100% vegetarisch.
Voor de extractie van druivenpitten wordt zuiver water gebruikt. Door middel van membraanfiltratie worden de polyfenolen vervolgens verrijkt met een oplossing van 70% water en 30% ethanol.
OPC zorgt voor betere doorbloeding, dus betere zuurstofvoorziening in het hele lichaam. Afvalstoffen worden beter en sneller afgevoerd.
Betere opname van mineralen vitamines, bouwstoffen.
Werkt in goede combinatie met vitamine C.

 

 

Opmerkingen: Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. De aanbevolen inname mag niet worden overschreden.
Buiten het bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

1 beoordeling voor Robert Franz OPC

  1. T. Schouten

    Erg blij dat ik de opc van Robert Franz ook in Nederland kan krijgen! Heb er erg veel baat bij

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.