Tarieven

Bij de eerste afspraak vind altijd een intake gesprek plaats. Zo kan ik een inschatting maken hoe ik de behandeling moet instellen. Ook komen indicatie’s en contra- indicatie’s aan het licht. De intake gaat niet van de behandeltijd af, De eerste keer duurt dus wat langer. Hier reken ik geen extra kosten voor.
 
Ik combineer mijn kennis van massage en ervaring over goede voeding, om tot een goed resultaat te komen. Ook essentiële oliën kunnen hier aan bij dragen.
 
Wil je een afspraak maken, kan dat via Whatsapp, SMS of E-mail.

THERAPEUTISCHE BEHANDELING

52,-
  • Shiatsu
  • Deep Muscular
  • Voetreflex
  • Klassieke massage
  • Advies

55 minuten

STOEL
MASSAGE

27,50
  • Shiatsu
  • In de praktijk
  • Bij u thuis
  • Op het werk
  • Advies

25 - 30 minuten

 

 Cadeaubon.

  Een massage is ook leuk om te geven.

  Ik accepteer ook de massage kadobonnen van  Massagebon.nl

  Behandelingen worden sinds 2020 alleen nog in de praktijk gegeven.

  Met uitzondering op de stoelmassage.

 

NIBIG.

Balanz staat ingeschreven bij NIBIG. Behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Alle kennis om hiervoor in aanmerking te komen is in huis, maar ik heb besloten (na lang nadenken) om hier vanaf te zien. Het doel van mijn behandelingen is beter worden. Door mijn behandelingen op eigen inzicht met alle vrijheid die daar bij hoort, uit te kunnen oefenen. Hierdoor past het reguliere vergoedings plaatje niet bij mijn behandelplan.

 
 
Vragen?
 

Heb je vragen over hoe supplementen en aanpassing voeding je gezondheid kunnen bevorderen of over dōTERRA essentiële oliën, cadeaubon of over de behandelingen stuur mij een e-mail of Whatsapp.

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.

Stuur een bericht
1
Hallo! Heb je vragen over het maken van een afspraak of heb je advies nodig over een product?